Double lift


Bij bijna alle trucs heb je kaart technieken nodig. Hier onthullen wij de technieken die je nodig hebt voor deze kaarttruc, genaamd de Double lift.

De Double lift is een leuke simpele truc en je kunt deze bij heel erg veel trucs toepassen. Bijvoorbeeld: Je laat je toeschouwer een kaart trekken. Stopt hem terug in het pakje. Jij moet er voor zorgen dat de kaart bovenaan het pakje kaarten komt. (geen paniek dat leer je nog!) Wanneer je dat voor elkaar hebt. Pak je de twee bovenste kaarten van het pakje en je laat de onderkant zien.Als je de kaarten goed op elkaar laat liggen kan je toeschouwer onmogelijk zien dat je twee kaarten in je hand hebt. Je creëert natuurlijk de illusie dat je één kaart in je hand hebt.Vervolgens laat je de onderste kaart zien en vraagt of dat hem is. Natuurlijk zeggen ze nee dat was hem niet. Vervolgens leg je de twee kaarten terug op het pakje en je zegt : Haal de bovenste kaart er maar af. En zie daar je toeschouwer zijn kaart! Hoe heeft die dat toch voor elkaar gekregen?!Dit is een hele effectieve manier van mensen op het verkeerde spoor brengen.Geloof me, Mensen zien dit niet wanneer je het goed uitvoert.

Double Lift Tutorial – Nederlands talige uitleg

Double Lift Tutorial – Engels talig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s